A hirdetések feladása teljes mértékben díjtalan -
a
kiemeléseket kreditekkel lehet aktiválni

Amennyiben már regisztrált felhasználója oldalunknak, úgy bejelentkezés után máris tud Kreditet vásárolni IDE kattintva. A hirdetések a közzététel után automatikusan megjelennek - 30 napig láthatók az oldalon.

Hirdetés feladásához kattintson a bal oldali menü „Ingyenes hirdetés feladás” menüpontjára.

A megjelenő oldalon talál egy űrlapmezőt, mely mezők egymás utáni kitöltésével feladhatja ingyenes hirdetését. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az űrlap alján Ön látni fogja az eddig fel nem használt Kreditjeinek számát és azt a mezőt, amely kijelzi, hogy az adott hirdetés megjelentetéséért cserébe mennyi Kredit vonódik le az egyenlegéből.

Kiemelések

Két lehetősége van hirdetése kiemelésére:

  1. 1 kreditért - egy hétig kiemelt színnel jelenik meg a hirdetés az oldalon. Ehhez válassza a Kiemelt legördülő menüből az „1 hetes kiemelés 1 kredit” opciót.
  2. 2 kreditért - a hirdetés egy hétig a lista elején fog megjelenni, ezzel biztosítva a nagyobb elérést. Ehhez a hirdetés feladásakor válassza az Elejére hoz legördülő menüből az "1 hetes lista elejére hozás" opciót.

 

Kredit árak

10 kredit ára 500 Ft

 

Csak bejelentkezett felhasználó tud kreditet vásárolni!

Bejelentkezéshez kattintson ide!

Kredit vásárláshoz kattintson ide!

Ha még nincs fiókja, a regisztrációhoz kattintson ide!

 

Kredit vásárlása PayPal segítségével

Kreditet gyorsan és egyszerűen tud vásárolni bankkártyája segítségével. Ha már bejelentkezett és a kredit vásárlás oldalra lépett, akkor egy lenyíló menüből tudja kiválasztani azt a csomagot, melyet megvásárolna. A csomagokban felsorolt kreditek ára attól válik egyre kedvezőbbé, minél nagyobb mennyiséget vásárol egyszerre.

Kiválasztás után a "Vásárlás" gombra kattintva egy összesítő oldalra jut, ahol megtekintheti még egyszer a választott csomagot, majd ott a lap aljára legörgetve a PayPal fizetést kell választania a következő lépéshez.

Akik napi szinten használják a PayPal fizetési formát, azoknak egyszerű lesz a díj átutalása. Ők az alábbi képernyőt fogják látni, ahol a felhasználónevük és jelszavuk begépelése után beléphetnek a PayPal fizető felületére és jóvá hagyhatják a díj átutalását.


(a képre kattintva nagyobb méretben megnyílik)


Amennyiben Önnek még nincs PayPal fiókja, akkor elég a bankkártyáját használni, mert a PayPal felületén lehetőség van fióknyitás nélkül is fizetni. Ezt az opciót a fönti képen az alsó szürke mezőben találja, ahol rá kell kattintani az eléréséhez a "Pay with my credit or debit card." szövegre. Ezután az alábbi képernyő fogadja:


(a képre kattintva nagyobb méretben megnyílik)

 
A kitöltendő mezőkhöz odaírtuk magyarul, hogy melyikbe mit kell begépelni. Ha ez megtörtént, akkor az alső kis sárga "Pay" gombra kell kattintani a fizetéshez, miután a PayPal levonja az Ön kártyája alapján a bankszámlájáról a megfelelő összeget.


(a képre kattintva nagyobb méretben megnyílik)


Fizetés után Ön kinyomtathatja a bizonylatot, majd visszaléphet az óraportálra, amely szintén küld Önnek a vásárlásról értesítést email-ben.

A PayPal egy biztonságos, nemzetközi online fizetési forma, és online bank. A legismertebb a világon és maximálisan megbízható! Ezért választottuk mi is a fizetési folyamatok végrehajtásához.

Amennyiben Önnek nincs bankkártyája, vagy nem szeretné használni, akkor postai csekkes befizetéssel vagy átutalással is teljesítheti a díjat, mely beérkezte után aktiváljuk hirdetési kreditjeit. Ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.